Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, probleme în viața de mămică. Cum se relaxează vedeta după situațiile dificile prin care trece în viața de familie?

Laura Cosoi este o mamă devotată și mereu distribuie momente din viața de familie cu prietenii ei virtuali. Recent, vedeta a povestit cât de greu îi este să facă față situațiilor neprevăzute și cum se relaxează pentru a-și reîncărca bateriile pentru fiicele sale.

Laura Cosoi este o mamă dedicată fiicelor sale, iar viața de familie i se potrivește mânușă actriței. La puțin timp de a deveni mamă pentru a treia oară, Laura Cosoi le-a povestit internauților un episod din viața de familie.

Laura Cosoi își iubește fiicele mai mult decât orice pe lume și nu ezită să împărășească cu internauții momente din viața de familie. Recent, vedeta le-a povestit prietenilor virtuali cum a reușit să facă față unui momet cu totul neașteptat, atunci când ea avea cea mai mare nevoie de odihnă și liniște.

Actrița a povestit cum una dintre fiicele ei, Vera, a fost extrem de agitată, ceea ce le-a cauzat tuturor o noapte albă.

"Am avut o noapte foarte grea în sensul că s-a trezit Vera la 2:30, iar la un moment dat la ora 3:00 a venit peste noi în cameră și la 5:00 s-a trezit și a plâns, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat până acum, doar când era foarte mică, și la 8 dimineața iar a adormit.", a mărturisit vedeta pe InstaStory.

Citește și:

Mai mult, pentru a-și reîncărca bateriile și a fi din nou în cea mai bună formă a sa, Laura Cosoi a spus că a fugit la salonul de înfrumusețare pentru a-și face un tratament facial.

A fost o noapte lungă mai ales după petrecerile pe care le-am avut, așa că am venit să-mi fac un tratament facial'', a mai adăugat Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.