Setari Cookie-uri

Adevăratul motiv pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt într-o relație! Răspunsul a stârnit hohote de râs printre fani

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează un cuplu stabil, iar actorul pare că și-a găsit liniștea în brațele colegei sale de platou. De-a lungul timpului, Vlad Gherman a tot fost întrebat de ce este înt-o relație cu Oana Moșneagu, iar acum a oferit și răspunsul mult așteptat.

Vlad Gherman a iubit, a suferit, iar acum iubește din nou! Actorul a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de 10 ani cu Cristina Ciobănașu și chiar când fanii celor doi se așteptau să îi vadă împreună în fața altarului, actrița a anunțat despărțirea.

Inițial, fanii au crezut și au sperat că se vor împăca, însă lucrurile au stat cu totul diferit. Dacă Cristina Ciobănașu și-a refăcut relativ repede viața amoroasă, Vlad Gherman a mai stat ceva timp singur pentru a-și vindeca rănile. Iată că, într-un final, Cupidon a bătut și la poarta actorului, iar Oana Moșneagu este femeia alături de care Gherman simte din nou fluturi în stomac!

Cu toate că au existat anumite voci care spuneau că cei doi nu se potrivesc, se pare că relația lor continuă spre o direcție promițătoare. Întrebat în mai multe rânduri de către internauți despre adevăratul motiv pentru care se află într-o relație cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a ezitat să răspundă.

Citește și:

Recent, însă, actorul a postat un filmuleț funny pe pagina sa de Instagram, în care le-a spus urmăritorilor lui ce îl leagă, de fapt, de partenera sa de viață.

"Când cineva mă întreabă de ce sunt cu ea. Nu vreau pace, eu vreau probleme, mereu!", a răspuns Gherman pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.