Setari Cookie-uri

Anna Lesko și GIM și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru Guleala

Anna Lesko și GIM și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru „Guleala", un single fresh, cu versuri în ucraineană și română, despre o poveste de dragoste pură, ce doar în basme se mai poate întâlni.

Anna Lesko și GIM și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru „Guleala", un single fresh, cu versuri în ucraineană și română, despre o poveste de dragoste pură, ce doar în basme se mai poate întâlni. Compusă de către Costi alături de Anna Lesko și GIM, „Guleala" are la bază o iubire ce se naște între o ucraineancă și un român și arată lumii că indiferent de obstacolele vieții, dragostea poate crește și depăși orice. Pentru că în doi, orice provocare devine mai ușoară.

„Piesa «Guleala» este în română și ucraineană, fiind o frumoasă poveste de dragoste, ce își păstrează intensitatea indiferent de obstacole, și are un vibe pozitiv, asa cum se transmite și prin videoclipul plin de culoare și senzualitate", povestește Anna.

„Această piesă vine ca o promisiune. De fapt, mesajul ei și versurile sunt o promisiune pentru mine. Iar refrenul mă mișcă cel mai tare și mă duce cu gândul la persoana iubită. O piesă pe dans, o piesă liniștită și plină de emoție", adaugă GIM despre acest single.

Anna a început colaborarea cu producătorul Costi și în vara anului 2020 a lansat alături de Culiță Sterp „Ivanko", un single de succes cu versuri în ucraineană și română despre o poveste de dragoste pură. În scurt timp, piesa a ajuns pe primele poziții în Trending și a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat o nouă colaborat cu Costi, de data aceasta într-o formulă inedită: alături de Emy Alupei, Anda Adam, Cream și Minodora. „Reginele", așa cum le numește Costi, au lansat „Binele nostru", iar piesa a adunat deja peste opt milioane de vizualizări pe YouTube. A urmat „Place", alături de Iancu Sterp, Emily Burghelea și RA.

GIM a primit Golden Buzz în preselecţiile Românii au Talent, după ce Florin Călinescu a hotărât să i-l acorde. Tânărului nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă, minute în șir a stat pe scenă blocat, după surpriza incredibilă pe care i-a făcut-o juratul. Ajuns până în finală, Ghintan Ion Mihai a interpretat pe scenă o piesă cu un mesaj puternic. În prag de sărbători, GIM și 7EVEN au lansat „Vino Doamne", o piesă cu un mesaj sensibil despre bunătate și omenie.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.