Setari Cookie-uri

TJ Miles, eliminiat de la Survivor România! Colegii lui, dur criticați din cauza comportamentului pe care l-au avut față de el

TJ Miles a fost cel eliminiat de la Survivor România, în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Pro TV. Ce a declarat fostul concurent după ce și-a auzit numele și care a fost reacția colegilor de echipă!

TJ Miles, primele declarații după eliminare

Tigrii au pierdut, în urmă cu două zile jocul pentru imunitate și au fost nevoiți să se nominalizeze între ei. Votul colectiv a mers către TJ Miles, iar Ionuț Popa care a făcut proba în cel mai scurt timp l-a nominalizat pe Alex Nedelcu pentru eliminare. Nedelcu îl considera cel mai bun prieten și a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată în clipa în care și-a auzit numele și nu avea nici cea mai mică speranță că va obține mai multe voturi decât colegul lui de echipă, care s-a dovedit a fi un concurent extrem de puternic până la momentul actual.

Ei bine, spre surprinderea celor rămași în concurs și a celor de acasă, Alex Nedelcu a rămas în concurs, moment în care colegii lui au sărit de bucurie, în timp ce TJ Miles a făcut primele declarații, după ce i s-a transmis că lupta lui în cadrul concursului de la Pro TV a ajuns la final, cu ochii în lacrimi.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.