Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, declarații emoționante despre divorțul de Alexandru Ciucu. Artista face orice pentru a-și proteja fetițele

Alina Sorescu a declarat, în urmă cu câteva săptămâni, că a depus actele de divorț, iar căsnicia ei cu Alexandru Ciucu s-a sfârșit. Acum, vedeta a făcut primele mărturisiri despre perioada grea prin care trece.

Alina Sorescu și Alexadru Ciucu s-a iubit mai bine de 12 ani, însă dragostea lor s-a sfârșit. Din păcate, separarea oficială este mai complicată decât poate părea, asta pentru că cei doi au ales să divorțeze la tribunal, fiind în joc atât custodia fetelor, cât și averea pe care cei doi au acumultat-o în toți acești ani.

Alina Sorescu a fost cea care a făcut anunțul cu privire la divorț, mărturisind că a depus actele încă de la începutul acestui an. Între timp, ea s-a mutat cu cele două fetițe ale sale, Carolina și Raisa, într-un apartament de lux de 4 camere.

Acum, artista spune că este liniștită, deși nu și-a imaginat niciodată că va ajunge în acest punct al vieții ei. Cu toate acestea, Alina Sorescu știe că tot răul este spre bine, iar fiecare situație dificilă o va face și mai puternică și mai încrezătoare în forțele proprii.

Citește și:

,,Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.", a spus Alina în cadrul unei emisiuni tv, unde a fost invitată.

Totuși, chiar dacă vedeta nu poate da mai multe detalii despre procesul în care se află cu Alexandru Ciucu, artista mărturisește că este liniștită și că încearcă să își protejeze fetițele.

"Suntem liniștite (n.r. – Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.", a mai spus artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.