Setari Cookie-uri

Kate Moss, mărturire în favoarea lui Johnny Deep, în procesul de defăimare intetat lui Amber Heard

Procesul intentat de Johnny Deep este departe de a se încheia, iar, de la o înfățișare la alta, Amber Heard și Johnny Deep își aduc noi acuze și noi probe la dosar. Recent, fosta parteneră a actorului, Kate Moss, a depus mărturire în favoarea lui Deep.

Johnny Deep continuă procesul de defăimare contra fostei sale soții, Amber Heard, iar cei doi își aduc în continuare noi acuze referitoare la violența domestică și abuzurile suferite.

Recent, Kate Moss, fosta parteneră de viață a lui Johnny Deep, a depus mărturie pentru celebrrul actor. Fostul fotomodel a declarat că nu a existat niciun episod de violență conjugală între ea și Johhny Deep și nu îl știe pe acesta ca fiind un bărbat violent.

"Niciodată nu m-a împins, lovit sau aruncat pe vreo scară,” a spus Moss, care a depus mărturie pentru fostul ei partener, printr-un apel video din Anglia.

Mai mult, cu ocazia acestei declarații, Johnny Deep a declarat că nu a lovit-o niciodată pe fosta sa parteneră, Amberd Heard, ci, din contră, aceasta era cea care devenea violentă.

Citește și:

Johnny Deep și Amber Heard s-au cunoscut în 2011, pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary", iar în februarie 2015 s-au și căsătorit. După doi ani, cei doi au divorțat în urma neînțelegerilor din cuplu.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.