Setari Cookie-uri

Inna a fost huiduită la Satu Mare, după ce a și-a salutat fanii în limba maghiară

Inna a fost aspru criticată și chiar huiduită la ultimul său concert pe care l-a susținut la Satu Mare. Vedeta și-a salutat fanii în limba maghiară, iar unii dintre cei prezenți la concert au plecat imediat.

Inna a fost criticată dur, și chiar huiduită după ultimul concert pe care artista l-a susținut, la Satu Mare. Vedeta și-a salutat publicul în limba maghiară, lucru ce i-a înfuriat la culme pe unii dintre fanii prezenți la concert.

Mai mult, o parte dintre aceștia au decis să plece imediat de acolo și au continuat să o critice pe artistă pe rețelele de socializare.

"Cât ți-a oferit Gabor să zici Mitcsinálsz Satu mare ?”, „Asta e ea poate a vrut doar să înțelegem că nu există rivalitate când vine vorba de a fi om, sau poate a fost o greșeală făcută într-un moment ne potrivit, ori cum asemenea greșeală nu prea e permisă nici când, dar poate ea nu credea că rivalitatea între unguri și ardeleni nu e așa de mare”, au fost doar c\teva dintre comentariile internauților în legătură cu gestul făcut de Inna.

Citește și:

Totuși, au existat și păreri pozitive cu privire la decizia Innei de a-și saluta publicul din SAtu Mare în limba maghiară. Unii dintre fanii artistei au spus că la Budapesta, Inna și-a salutat fanii în limba română, dorind să evidențieze faptul că toată lumea este egală și nu există diferențe de etnie sau limbă între fanii ei.

„De, probabil și în Budapesta a salutat în Română, nu? Tot așa să înțelegem că nu există rivalitate. Riscant ce a făcut. Cică unii au plecat de la concert după acel moment. Cred că mai bine o scoteau pe ea cu totul și de la concert și din ora”, E un fel de prostituție, oricum Inna e o chestie comercială din care mulți câștigă bani, cu muzica nu prea are treaba”, au mai comentat internauții.

A post shared by INNA (@inna)

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.