Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu nu renunță! Ce a făcut creatorul de modă după ce instanța a stabilit ca fetițele să rămână la Alina Sorescu?

Alexandru Ciucu nu renunță la planul său de a le avea pe cele două fetițe aproape, așa că, după ce instanța a hotărât ca cele două copile să rămână să locuiască în continuare la mama lor, creatorul de modă a revenit la planul său!

Alexandru Ciucu nu se dă înlături de la planul său și este hotărât să obțină domiciliul fetelor în vila sa din Pipera. Creatorul de modă a făcut recurs după victoria Alinei Sorescu, asta pentru că încă actualul soț al artistei nu este de acord cu decizia instanței.

Cererea inițială a creatorului de modă în care el cerea ca cele două fetițe pe care le are împreună cu Alina Sorescu să locuiască la domicilul lui a fost respinsă. Judecătorii au hotărât ca Raisa și Carolina să rămână alături de mama lor, în apartamentul cu 4 camere pe care Alina Sorescu îl deține.

Lupta este departe de a se încheia, mai ales că, artista a declarat că Alexandru Ciucu va încerca prin toate metodele să le ia pe cele două fetițe de lângă ea.

Citește și:

Totuși, acest lucru este improbabil, asta pentru că, în cel mai multe cazuri, copiii rămân la domiciliul mamei. Despre excepțiile existente a vorbit avocatul Ioan Todan, pentru playtech.ro.

„El trebuie să facă dovada faptului că poate îngriji copilele mai bine decât mama și că este în interesul superior al minorelor să aibă domiciliul la tată, un lucru destul de complicat. Au mai fost și cazuri din acestea, dar rare și vizează situații excepționale, cum ar fi condițiile locative proaste ale mamei, anturaj dubios, mama cu activități neprincipiale”, a spus avocatul Ioan Todan.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.