Setari Cookie-uri

Elena Ionescu nu își mai dorește să devină mamă! Ce a făcut-o pe artistă să ia o astfel de decizie?

Elena Ionescu este o mamă singură, iar băiețelul ei, Răzvan, are parte de toată iubirea și atenția artistei. Recent, vedeta a mărturisit că nu și-ar dori să mai devină mamă pentru a doua oară, însă a explicat și motivele pentru care a luat această decizie radicală.

Elena Ionescu își iubește la nebunie băiețelul în vârstă de 4 ani, Răzvan. Vedeta ar face orice pentru a-l știi pe cel mic sănătos și fericit, iar toată lumea cântăreței se învârte în jurul fiului său.

Elena Ionescu este o mămică singură, însă este și foarte puternică pentru a face față tuturor provocărilor zilnice ce vin la pachet cu viața de părinte. Recent, vedeta a vorbit despre viața de familie, dar și despre gândul de a deveni din nou mamă.

Vedeta a mărturisit că nu își mai dorește copii, asta pentru că este fericită în formula actuală, iar Răzvan îi aduce cea mai mare satisfacție sufletească.

„Mă întreabă foarte mulți dacă mai fac copii și le spun de fiecare dată că NU. E bine așa. Ne limităm la ce putem duce. Suntem bine, nu ne plângem că nu avem de ce. Este o bucurie pentru mine. Copilul ăsta mie mi-a schimbat viața, mi-a schimbat percepția, m-a făcut mai puternică, m-am autodepășit din multe puncte de vedere datorită lui”, a mărturisit artista, pentru ego.ro.

Citește și:

Elena Ionescu, reguli stricte pentru fiul său

Elena Ionescu este o mamă perfecționistă și se ocupă îndeaproape de creșterea și educația lui Răzvan. Cel mic are reguli stricte, iar mama sa este foarte atentă la mediul în care crește cel mic.

Artista îi oferă celui mic o alimentație sănătoasă și îi interzice complet accesul la gadget-uri.

„E greu să fii mamă perfectă. Pentru fiecare există niște valori și niște percepții. Pentru mine o mamă bună înseamnă să ai un copil sănătos, să nu fie gras, să ai grijă la alimentație, să-l scoți foarte mult în aer liber, să nu aibă drept la gadget-uri până la o anumită vârstă. Răzvan nu umblă pe telefoane, nu are voie la așa ceva”, a adăugat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.