Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu, suferință fără margine după divorțul de Monica Gabor. Afaceristul, mărturisiri sincere despre căsnicia sa

Irinel Columbeanu a iubit și a suferit în urma dezamăgirii trăite. Fostul om de afaceri și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada imediată divorțului, moment în care a avut inima frântă.

Irinel Columbeanu a avut o poveste de dragoste desprinsă din filme, și nimic din ce trăia atunci nu a prevestit cutremurul amoros care a urmat după separarea celor doi.

Cu multă pasiune și încredere, Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au aruncat într-o poveste de dragoste ce părea a fi pentru totdeauna, însă, peste ceva timp, diferențele dintre cei doi au ieșit la suprafață. Divorțul afaceristului de fata de la Bacău s-a produs inevitabil, iar fiecare dintre cei doi a fost nevoit să trăiască cu dezamăgirea unei căsnicii eșuate.

Recent, fostul om de afaceri, Irinel Columbeanu, a povestit pentru Antena Stars momentele grele prin care a trecut după divorțul de cea care i-a dăruit cel mai frumos dar, pe fiica sa, Irina Columbeanu.

„Da, am suferit cel mai mult nu pentru mine și nici măcar pentru Irina (n.r fiica lor), ci pentru dezamăgirea pe care am avut-o constatând cât de curdă este altă lume pe care, din păcate, am fost ghinionist să o cunosc.”, a spus fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Irina Columbeanu, mândria tatălui său

Pentru că a avut pierderi materiale colosale, Irinel Columbeanu a decis să o trimită pe fiica sa, Irina, în America, la mama ei. Monica Gabor are grijă de fiica ei, alături de actualul partener, Mr. Pink.

Irina Columbeanu a terminat cu note foarte mari anul școlar, iar recent ea a fost nominalizată pentru activitatea sa în cadrul unor fundații caritabile din State.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.