Setari Cookie-uri

Andreea Bănică, cu ochii în lacrimi atunci când vorbește despre tatăl său. Copilăria artistei a fost marcată de multe bătăi

Andreea Bănică a vorbit cu ochii în lacrimi despre tatăl său, cel alături de care viața ta nu a fost întotdeauna lapte și miere. Părintele artistei a murit acum mai mulți ani, iar Andreea îi simte zilnic lipsa.

Andreea Bănică este mereu cu zâmbetul pe buze și știe că viața îi oferă acum lucruri și oameni frumoși în cale. Cu toate că are tot ce își poate dori, copilăria artistei a fost pe departe una lipsită de griji.

Invitată recent în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada în care locuia la Mangalia, dar și despre pierdea părinților ei, moment ce a marcat-o pentru totdeauna pe cântăreață.

Andreea Bănică a dezvăluit că tatăl său avea patima alcoolului și că au existat multe dăți când acesta se întorcea beat acasă și o lovea atât pe ea, cât și pe mama ei. Totuși, artista regretă enorm pierdea lui și a mamei sale și, dacă ar mai trăi, vedeta le-ar spune "mulțumesc!" părinților săi.

Citește și:

''M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot.

În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești”. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase.

Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.”, a spus Andreea Bănică în cadrul interviului.

Citește și:

Vedeta și-a pierdut ambii părinți la vârsta de 23 de ani, iar singurul ei sprijin a fost soțul ei, Lucian Mitrea, alături de care și-a construit familia pe care și-o dorea dintotdeauna.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.