Setari Cookie-uri

Fată sau băiat? Flick și Denisa Filcea au fost surprinși când au aflat: "Da, mă, e clar"

Flick și Denisa Filcea au fost invitați împreună în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde prezentatorul le-a dezvăluit acestora sexul copilului pe care ea îl va aduce pe lume anul acesta, cu ajutorul unei metode tradiționale.

Reacția fostului om de radio a fost una la care nici măcar partenera lui de viață care îl cunoaște cel mai bine nu se aștepta.

Flick și Denisa Filcea au aflat sexul copilului de la Măruță

Denisa și Filcea și partenerul ei de viață sunt pregătiți pentru un nou capitol în viața lor și sunt, de asemenea, foarte nerăbdători să își cunoască bebelușul despre care nu știu sigur dacă va fi fată sau băiat, dar de care se vor bucura din plin. Cei doi îndrăgostiți vor avea familia la care au visat mereu și a mai rămas puțin până când minunea lor va veni pe lume, iar până atunci încearcă să pregătească tot ceea ce este necesar, pentru ca după naștere să nu ducă lipsă de nimic.

În urmă cu doar câteva ore, aceștia au mers împreună în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV, unde au vorbit despre această nouă etapă din viața lor și unde partenerul de viață al Andrei le-a dezvăluit cu ajutorul unei metode tradiționale dacă vor avea o fetiță sau dacă, din contră, vor fi părinții unui băiețel și se pare că ultima variantă a fost cea care crede el că este cea reală.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.