Setari Cookie-uri

Florin Pastramă i-a dat replica lui Brigitte, după cuvintele dure pe care i le-a adresat în public: Inima de piatră și...

Florin Pastramă i-a dat replica lui Brigitte, fosta lui parteneră de viață de viață, care acum puțin timp a făcut o postare cu subînțeles care în mod clar se referea la el și pe care nu a ratat-o, dar care se pare că l-a deranjat foarte tare având în vedere că i-a dat replica.

Florin Pastramă nu s-a putut abține

Florin Pastramă și Brigitte nu mai formează un cuplu și nici nu mai locuiesc în aceeași casă, după ce ea a depus actele de divorț. Din cauza situațiilor dure în care a fost implicată de-a lungul celor trei ani de căsnicie care i-au stricat imaginea în adevăratul sens al cuvântului și din pricina cărora nu a avut deloc liniște, ea a decis că este mai bine ca fiecare dintre ei să meargă pe drumul lui. Ei bine, sinceră din fire, vedeta nu a păstrat aceste lucruri doar pentru ea și a povestit lumii întregi care au fost adevăratele motive pentru care a considerat că este mai bine să rămână o femeie singură.

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.