Setari Cookie-uri

Raluca Patramă a devenit mamă pentru a treia oară! Ce a declarat Ibrahim, proaspătul tătic, la scurt timp după nașterea fetiței?

Bucurie mare în familia Ralucăi Pastramă, asta după ce vedeta a devenit mamă pentru a treia oară. Micuța Maryam s-a născut în cursul zilei de ieri, la numai 48 de ore după ce Raluca și Ibrahim au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă.

Raluca Pastramă este, în mod oficial, mamă a trei fetițe, asta pentru că micuța Maryam s-a născut chiar ieri, la numai 48 de ore de când vedeta și Ibrahim s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă.

Vestea cea mare a fost anunțată chiar de către proaspătul tată, care a și publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu cea mică, distribuind un mesaj emoționant despre venirea pe lume a micuței lui.

Bebelușa a fost așteptată cu multă bucurie în familia Ralucăi, mai ales că numele celei mici a fost pregătit cu mult timp înainte. Vedeta a organizat, în urmă cu câteva luni, o petrecere baby-shower, unde a dezvăluit că cea mică va purta numele de Maryam, nume de origine arabă, ales, cel mai probabil, de tatăl său.

Soțul Ralucăi a scris pe Instagram că, de-a lungul vieții, el a fost binecuvântat cu multe daruri frumoase, însă pe departe, fetița lui este cea mai mare binecuvântare pe care putea să o aibă.

Citește și:

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe pagina sa de Instagram.

Raluca Pastramă mai are două fetițe din căsnicia cu Pepe, pe Rosa și pe Maria, care au devenit, la rândul lor, de două ori surori mai mari, asta pentru că și partenera de viață a artistului, Yasmine Ody, a născut de curând un băiețel.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.