Setari Cookie-uri

Marcel Pavel nu a fost invitat la petrecerea aniversară a soției sale! Artistul nu îi cumpără cadou, oferindu-i bani soției sale

Bucurie mare în familia lui Marcel Pavel, asta pentru că soția artistului, Violeta, și-a sărbătorit ziua de naștere. Petrecerea care a avut loc a fost una pe cinste, însă soțul fostei balerine nu a fost invitat. În schimb, acesta nu i-a cumpărat niciun cadou, ci i-a oferit bani pentru a-și cumpăra chiar ea tot ceea ce își dorește.

Marcel Pavel și Violeta, soția sa, sunt unul dinte cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz. Cu toate acestea, cei doi au și momente pe care le petrec separat, iar în cazul de față este vorba chiar despre aniversarea soției artistului.

Jumătătatea lui Marcel Pavel și-a petrecut ziua de naștere înconjurată de fiica și prietenele ei, iar artistul a așteptat-o acasă. În cuplul celor doi a devenit o regulă ca Violeta Pavel să își aniverseze ziua de naștere fără soțul ei, dar chiar și așa, petrecerea este una de pomină, unde fiica sărbătoritei este cea mare are ultimul cuvânt de spus.

"Soția mea îmi spune că nu e cazul să îi cumpăr eu cadou, nu am gusturile ei. Și atunci îi dau bani și își cumpără singură ceea ce își dorește. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua soției mele, ca întotdeauna. Ele petrec ca între fete. Bărbații nu sunt primiți.

Citește și:

Fetița mea este șefa acolo. Ea este oricum șefa casei… Iuvenalia a terminat clasa a ll-a și, la serbarea de la final de an, a cântat și s-a îmbrăcat în prințesă. La școală au o sală extraordinară pentru evenimente”, a declarat Marcel Pavel, pentru Fanatik.

În ceea ce privește cadoul pe care Marcel Pavel l-a pregătit pentru soția sa, artistul a dezvăluit că îi oferă întotdeauna bani pentru a-și achiziționa chiar ea tot ceea ce își dorește.

"Cu ani în urmă i-am cumpărat soției mele un inel fin, de aur, cu diamante. Dar, în rest, îi dau bani și își cumpără ea singură, cum am spus.", a mai spus artistul pentru sursa citată mai sus.

Marcel Pavel o iubește și o apreciază nespus pe soția sa, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie să îi confirme sentimentele de dragoste pe care le are pentru jumătatea sa. De ziua Violetei, acesta a scris un mesaj emoționant pe social media, în care i-a mulțumit pentru toată grija pe care i-o poartă atât lui, cât și copiilor lor.

Citește și:

"Astăzi este despre tine, despre rolul important pe care îl ai în viața mea și al copiilor noștri, tu ești femeia înțeleaptă, frumoasă, specială! Îți mulțumim pentru grija pe care ne-o porți zi de zi!”, a scris artistul pe pagina sa de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.