Setari Cookie-uri

Nicole Cherry, gest de iubire față de soțul ei! Puține artiste ajung să facă una ca asta!

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu tatăl fetiței sale, iar vedeta a luat o decizie pe care multe artiste evită să o ia! Artista a declarat că ar face orice pentru familia sa, iar acest gest este unul cât se poate de normal.

Nicole Cherry este o femeie împlinită, și chiar dacă la o vârstă fragedă și-a întemeiat o familie, artista știe că nimic nu este mai important decât iubirea celor dragi.

Vedeta s-a căsătorit civil cu Florin, asta după ce și-au botezat fetița, pe micuța Anastasia, moment plin de emoții în familia celor doi. După ce au devenit în mod oficial soț și soție, Nicole Cherry a luat o decizie radicală, pe care multe alte artiste au evitat-o să o ia după căsătorie.

Nicole Cherry a renunțat la numele ei de familie și a preluat numele soțului ei, Florin. Astfel, vedeta nu mai apare în buletin cu numele de Nicoleta Ghinea, ci cu numele de Nicoleta Popa, așa cum este și partenerul ei de viață.

Artista spune că acest gest este unul cât se poate de normal, mai ales că nu îi afectează cu nimic numele de scenă, publicul cunoscând-o după apelativul Cherry, nu după numele de familie.

Citește și:

”Da, ca să fie totul în regulă. La mine numele de scenă chiar nu avea nicio legătură cu numele real, tocmai de aceea am zis să iau numele lui, așa e frumos”, a spus Nicole Cherry într-un interviu, scrie spynews.ro.

Nicole Cherry nu a îmbrăcat rochia de mireasă

Nicole Cherry nu a îmbrăcat încă rochia de mireasă, asta pentru că vedeta și-a dorit ca toată atenția să fie concentrată către botezul miuței Anastasia.

Totuși, artista își dorește cu ardoare să meargă cu soțul ei și în fața altarului, însă acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, anul viitor.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.