Setari Cookie-uri

Alina Pușcaș, dezamăgită de plajele din Ibiza. Revoltată, vedeta spune că seamănă cu cele din Mamaia

Alina Pușcaș a împărtășit cu fanii cele mai noi experiențe ale sale, în mult așteptata vacanță din Ibiza. Vedeta s-a arătat extrem de dezamăgită de mizeria de pe plajă, dar și de culoarea apei, comparând stațiunea cu Mamaia.

Alina Pușcaș este una dintre vedetele care are o legătură extrem de strânsă cu fanii ei și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Recent, prezentatoarea de la Te cunosc de undeva le-a povestit internauților cât de dezamăgită este de plajele din Ibiza.

Vedeta și-a dorit foarte mult o vacanță, iar împreună cu soțul ei, ea a plecat într-o locație de lux, nu oriunde, ci în Ibiza. Cu gândul la relaxare și la momente petrecute în doi, Alina Pușcaș aștepta cu nerăbdare să se cazeze și să se bucure de tot ce are de oferit noua destinație de vacanță.

Toate bune și frumoase, hotelul este exact așa cum și-a imaginat vedeta, însă plaja la care a ajuns Alina Pușcaș i-a adus multă dezamăgire. Vedeta se aștepta ca stațiunea să fie cu totul deosebită, însă, spre surprinderea ei, plaja pe care a ajuns era una murdară, iar apa nu era de culoarea turcoaz, așa cum și-ar fi dorit.

Citește și:

"Salutări din Ibiza. (...) E drăgut, ce să zic, încă sunt la prima zi de sedere aici. Ideea e ca mie imi place oriunde vad un palmier, plaja si soare. (...) Trebuie să recunosc că plaja pe care am fost noi recent, ra o plaja foarte murdara, nu ma asteptam absolut deloc. Erau numai mucuri de țigară, pahare, sticle de plastic, iar apa la fel, foarte murdară, culoarea exact ca în Mamaia. Nu m-a dat pe spate.

Sper ca azi să găsim o plaja mult mai drăguță, sper eu, cu apa aia de smarald.", a povestit Alina Pușcaș, pe pagina ei de socializare.

Alina Pușcaș a ținut să le precizeze aceste amănunte fanilor ei, asta pentru ca și cei care o urmăresc să știe care sunt locurile de vacanță în care merită cu adevărat să meargă.

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.