Setari Cookie-uri

Raluca Pastramă în rolul de mamă de 3! Uite ce imagini a postat Ibrahim, soțul vedetei, cu micuța sa

Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia oară, iar micuța Maryam are parte de toată atenția și grija părinților săi. Recent, Ibrahim, soțul vedetei, a postat o fotografie emoționantă cu partenera sa de viață, în timp ce aceasta o îngrijește pe cea mică!

Raluca Pastramă se poate declara cea mai fericită mămică din lume, asta pe lângă că le are pe cele două fete din căsnicia cu Pepe, Rosa și Maria, vedeta a născut de curând cea de-a treia fetiță, Maryam.

La doar 48 de ore de când s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Ibrahim, Raluca Pastramă a devenit mamă pentru a treia iară, anunțul fiind făcut de către Ibrahim, pe pagina sa de socializare.

În timp ce Rosa și Maria se află în vacanță la mare alături de Pepe, Raluca și Ibrahim trăiesc primele momente ale micuței lor și se ocupă cu multă dăruire de îngrijirea lui Maryam.

Recent, soțul Ralucăi a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care este înfățișată proaspăta mămică, în timp ce o hrănește pe micuța lor. Ibrahim este un tătic cât se poate de mândru și nu ezită să imortalizeze fiecare moment cu fetița lui.

Citește și:

”Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam”, a scris Ibrahim pe rețelele de socializare, atunci când a anunțat venirea pe lume a fiicei lui.

Sursă foto: Instagram

Pepe, tată de băiețel

Și Pepe a devenit de curând tată, iar Yasmine Ody, iubita lui, i-a dăruit artistului un băiețel. În prezent, fostul soț al Ralucăi Pastramă se află la un complex hotelier de la malul mării, împreună cu Rosa și Maria, acolo unde susține concerte și se bucură din plin de mare, soare și voie bună.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.