Setari Cookie-uri

Felicitări! Jurnalistul Alex Dima a devenit tată de băiat! Primele imagini cu proaspătul tătic

Alex Dima a anunțat în urmă cu scurt timp venirea pe lume a fiului său. Jurnalistul a publicat o fotografie cu cel mic, din fața intrării în maternitate, semn că astăzi se externează.

Viața personală a lui Alex Dima a fost întotdeauna ținută departe de ochii publicului, iar omul de televiziune, deși extrem de activ pe rețelele sociale, nu a vorbit niciodată despre relația pe care o are.

În urmă cu doar câteva minute, Alex Dima și-a anunțat următitorii de pe Facebook că a devenit tată pentru a doua oară, de data aceasta, partenera lui de viață dăruindu-i un băiețel.

Jurnalistul a publicat o fotografie cu cel mic din fața maternității, nou născutul aflându-se într-o scoică auto, semn că proaspăta mămică și beelușul lor au fost externați și pleacă acasă. Alex Dima și-a exprimat fericirea și recunoștința pentru tot ceea ce i se întâmplă în aceste momente și așteaptă cu mult entuziasm să înceapă noua viață în formulă completă, de 4.

Citește și:

El a mai ținut să le mulțumească tuturor cadrelor medicale de la spitalul privat unde a născut partenera sa de viață, dar le-a urat și urmăritorilor săi multă sănătate.

"O minune de copil a venit pe lume!

Sunt si tata de baiat! 😄

Familia noastra traieste valuri de sentimente, am ras, am plans, radem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zambeste si gungureste. Daca va aruncati o privire spre cer, prin al 9 lea o sa ne zariti si pe noi cum il adulmecam pe micul prunc pe toate partile.

Ne-a aratat si ca poate sa tipe din toti rarunchii. Urmeaza acum noptile nedormite (sper sa demonteze acest mit), scutece, muzica din jucarii si toata aventura. Astept cu nerabdare!", a scris jurnalistul pe social media.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.