Setari Cookie-uri

Antonia, despre cum a reușit să depășească momentele grele din cuplu. Iubirea pentru Alex Velea, la fel de puternică de 10 ani!

Antonia și Alex Velea se iubesc de mai bine de 10 ani, iar împreună, cei doi au format o familie frumoasă și unită. Cu toate acestea, la început, cei doi au fost nevoiți să se confrunte cu multe încercări, însă dragostea a fost cea care i-a ținut întotdeauna uniți.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite și urmărite cupluri din showbiz. Cei doi au o poveste de dragoste demnă de cele mai celebre filme, iar iubirea lor este rezultatul a 10 ani de respect, susținere și apreciere necondiționată.

Timpul a trecut, iar Antonia și Alex Velea au demonstrat că nimic nu este mai important decât dragostea lor. Chiar dacă și în prezent cei doi mai au mici șicane, artiștii trec repede peste orice supărare.

„Suntem geloși în limita «plăcută», aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

Citește și:

Cu toate că lucrurile par extrem de liniștite acum , Antonia a recunoscut că începutul relației a fost extrem de dificil atât pentru ea, cât și pentru artist. Cei doi au fost multă vreme subiect de bârfă și au fost urmăriți pas cu pas.

"Au fost momente delicate la început, când multă lume specula și făcea comentarii deplasate, când eram urmăriți și judecați pentru orice. Acest lucru afecta relația noastră. Dar ne-am dat seama că iubirea noastră e mai importantă și am reușit să depășim orice obstacol”, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.