Setari Cookie-uri

Alexandru Ciucu, program de vizită stabilit de instanță. Când își poate vedea creatorul de modă fetițele?

Instanța a hotărât pentru a doua oară ca cele două fetițe, Carolina și Raisa, să rămână să locuiască la mamă. Cu toate acestea, Alexandru Ciucu are un program de vizită în ceea ce le privește pe fiicele lui.

Alina Sorescu a câștigat pentru a doara oară în fața lui Alexandru Ciucu, asta după ce fostul ei partener a cerut ca domiciliul fetițelor sale să fie la el până la finalizarea divorțului. Instanța a hotărât că apartamentul Alinei Sorescu este potrivit pentru a satisface toate nevoile fetițelor, astfel că cele două vor rămâne în continuare la mamă.

Cu toate acestea, Alexandru Ciucu are un program de vizită stabilit, pe care este necesar să îl respecte, iar artista a vorbit despre zilele când creatorul de modă își poate vedea fetițele.

„Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”, a declarat artista pentru ego.ro.

Citește și:

Cu toate că trece printr-o perioadă dificilă, Alina Sorescu este susținută de familia sa, dar și de numeroși urmăritori care îi transmit gânduri de încurajare.

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg, și le mulțumesc. Iar tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța”, a mai spus artista.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.