Setari Cookie-uri

Advertorial Ce cadou absolut minunat le-a făcut mama lui Mihai Morar oamenilor de la Radio ZU, ajunși cu RADIOAVENTURA la Baia Mare?

Baia Mare, orașul natal al lui Mihai Morar, a fost cartierul general al echipei Radio ZU în acest weekend. Ajunși vineri seara în inima Maramureșului, ZUper oamenii s-au asigurat să rupă atmosfera și să-și lase ZUper amprenta aici așa cum au făcut-o și în urmă cu un an de zile, atunci când, în aceleași zile, făceau să se întâmple „Marea Mișcare ZU”.

Înainte, însă, să oprească motoarele în centrul orașului, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Vlad Drăgulin s-au oprit preț de câteva minute la Mănăstirea Bârsana, loc care l-a făcut pe Daniel Buzdugan să mărturisească:

„De ce IUBESC Maramureșul? Poate pentru peisaje, poate pentru bisericile din lemn cu turnuri înalte, poate pentru cea mai bună și mai sănătoasă băutură din lume care este PĂLINCA? De fapt nu, eu sunt sigur că iubesc Maramureșul pentru oamenii de aici care știți cum sunt: Minunați, plini de viață, veseli și PRIMITORI ❤️ Maramureș pentru mine e egal cu Creta, pentru că și aici am același sentiment de inimă ușoară! Te iubesc MARAMU’❤️”.

Ziua de sâmbătă a fost, fără discuția ziua petrecerii absolute, marcată printr-o petrecere cu #MuzicaAia care va rămâne în istoria locului însă, de departe, minunea de la Maramu a fost cadou absolut minunat pe care l-a făcut mama lui Mihai Morar oamenilor de la Radio ZU, ajunși cu RADIOAVENTURA la Baia Mare. Pentru prânzul de duminică, recunoscută în tradiția românească drept cea mai importantă masă a săptămânii, doamna Morar a invitat toată echipa la o porție de sarmale, care după scurt timp au devenit revelația culinară a campaniei RADIOVENTURA 2022.

„În grădina casei mele e cea mai frumoasă echipă de radio. Suntem la jumătatea #RadioAventura. Ne mai așteaptă o săptămână de călătorie prin România cu #AutorulotaZU, singurul radio care face Teambuilding cu ascultătorii. #Ziua9”, a povestit Mihai Morar la finalul zilei cu numărul 9 de RADIOAVENTURĂ.

Primul matinal din a doua jumătate a campaniei s-a întâmplat live în mijlocul orașului Baia Mare pentru ca de acolo, puțin după ora 10.00, echipa Radio ZU să plece în continuare, spre Deva.

Urmărește-ne călătoria LIVE pe pagina de Facebook Radio ZU, pe pagina de YouTube Radio ZU sau pe https://radiozu.ro/radioaventura.

RADIOAVENTURA LIVE

Ce faină-i România!

RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că avem nevoie să fim aproape, să rămânem oameni între oameni.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au plecat în călătoria care străbate România.

În perioada 19 iunie – 2 iulie, Radio ZU vine în orașul tău. Dar ce este o Aventură fără party-uri cu #MuzicaAia? Vara asta, RADIOAVENTURA vine cu un party cum numai Radio ZU știe să facă!

Pe 1 iulie, la K Tribute Podu Olt, Brașov, facem un super party cu #MuzicaAia la final de RadioAventura 2022. Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea ți-au pregătit un boost de voie bună și energie, DJ Popoviciu promite un mix de zile mari, cu hituri vechi și noi, iar Spike si Andia vor întregi distracția astfel încât să petrecem până dimineață.

Hai cu noi la un party cum sigur nu ai mai trait! Asta-i RADIOAVENTURA! Turul României cu Autorulota ZU.

Toate detaliile sunt disponibile pe www.radiozu.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.