Setari Cookie-uri

Mesajul lui Harry Styles după ce concertul său din Copenhaga a fost anulat din cauza atacului dintr-un centru comercial

Harry Styles a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în legătură cu atacul armat ce a avut loc într-un mall din Danemarca.

Artistul Harry Styles trebuia să cânte în Copenhaga, însă concertul său a fost anulat în urma atacului armat ce a avut loc într-un mall din apropiere. Artistul și-a arătat îngrijorarea față de cele întâmplate și le-a spus fanilor săi să aibă grijă unul de altul.

Am inima frântă şi sunt alături de oamenii din Copenhaga", a scris artistul. "Iubesc oraşul. Oamenii sunt atât de calzi şi plini de dragoste. Sunt devastat pentru victime, familiile lor şi toţi cei răniţi. Îmi pare rău că nu putem fi împreună. Vă rog să aveţi grijă unii de alţii. H", a scris cântărețul pe social media.

Fanii artistului s-au adunat la concert atunci când focul de armă a pornit, iar aceștia au fost evacuați imediat, iar porțile au fost închise. De asemenea, organizatorul concertului a fostat un mesaj pentru fanii artistului, declarând că se caută noi posibilități pentru ca show-ul să fie reprogramat.

Citește și:

"Aseară, concertul lui Harry Styles a fost anulat de către Poliţia daneză. Suntem cu toţii cu adevărat devastaţi de evenimentele de astăzi şi gândurile noastre sunt alături de victime şi de familiile acestora. Căutăm posibilităţi viitoare pentru a organiza show-ul şi sperăm să putem oferi cumpărătorilor de bilete informaţii directe de îndată ce va fi posibil", au scris oficialii pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.