Setari Cookie-uri

Andreea Marin, despre nunta cu Adrian Brâncoveanu. Când va avea loc marele eveniment?

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani cu Adrian Brâncoveanu. Recent, vedeta a fost întrebată despre o posibilă nuntă, iar ea le-a oferit un răspuns neașteptat curioșilor.

Andreea Marin și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, iar cei doi se iubesc de mai bine de 5 ani. Cu toate că au o relație frumoasă pe care și-o trăiesc departe de ochii presei, vedeta vorbește adesea despre partenerul ei de viață.

Recent, îndrăgita prezentatoare tv a fost întrebată despre o posibilă nuntă pe viitor, iar răspunsul său a venit imediat. Se pare că Andreea Marin nu vrea să divulge nimic în mod public și preferă discreția în ceea ce privește relația sa amoroasă.

„Aceasta e o poveste pe care nu ne place să o dezbatem public, e povestea noastră și vrem să rămână așa”, a declarat Andreea Marin pentru revista VIVA!.

Adrian Brâncoveanu o susține pe Andreea Marin necondiționat, chiar dacă există momente când acesta nu poate fi alături de ea. Cei doi își arată iubirea cu fiecare ocazie, însă restul detaliilor rămân în cuplul celor doi.

Citește și:

„Nu e nevoie să ne convingem reciproc de nimic, facem ceea ce simțim. Și simțim să fim împreună. Uneori nu putem, se întâmplă să avem obligații sau responsabilități concomitent, dar în momentele cu adevărat importante suntem acolo unul pentru altul, să ne susținem”, a mai adpugat vedeta pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.