Setari Cookie-uri

Ioana Ginghină, sfaturi prețioase pentru eliminarea celulitei. Care sunt pașii către un fizic de invidiat?

Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor ei care sunt pașii pe care îi urmează pentru a scăpa de celulita inestetică și ce dietă ține pentru a avea un fizic de invidiat.

Ioana Ginghină a dezvăluit care este secretul ei pentru un trup de invidiat, lipsit de imperfecțiuni. Vedeta a vorbit despre inestetica celulită, pe care multe dintre femei încearcă să o ascundă. Ei bine, iată că actrița a descoperit metoda prin care femeile își pot lua "Adio" de la această problemă.

"În primul rând celulita nu am făcut-o peste noapte, iar crudul adevăr este că nu prea putem să mai scăpăm ușor de ea. Dar totuși exisă câteva trucuri prin care putem face celulita mai puțin vizibilă:

1. Să bem apă caldă cu puțină lămâie la prima oră a dimineții

2. Să facem mișcare

3. Să avem o dietă bogată în fructe și legume crude

4. Să bem 8 pahare de apă pe zi

5. Să aplicăm în mod regulat creme care ajută la retenția de apă și activează circulația sângelui”, a scris Ioana Ginghină pe pagina ei de socializare.

Citește și:

Mai mult, vedeta recomandă reteța cu pepene, pe care ea o ține în fiecare an în această perioadă, iar rezultatele sunt spectaculoase.

”De ani de zile țin în fiecare vară cura cu pepene. Eu nu o mai țin să slăbesc, ci pentru o detoxifiere, pentru un drenaj și pentru a mai scăpa de celulită. Nu aveți idee cum arată pielea, tenul după minim trei zile de cura”, a mai spus vedeta.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.