Setari Cookie-uri

Eu cu ce mă îmbrac? - Cleopatra Stratan lansează hitul verii!

Cleopatra Stratan aduce în playlisturi hitul verii! Cu un sound fresh și cu un refren ce va sta pe buzele tuturor fetelor și nu numai, „Eu cu ce mă îmbrac?" este o piesă cool, ce pune accent pe momentele funny cu care uneori te confrunți chiar și în fiecare zi atunci când îți privești nedumerit șifonierul, totul pe ritmuri Pop Dance, ce te vor prinde de la prima ascultare.

Compus și produs de către Cleopatra alături de Edward Sanda și Irina Kupko, single-ul te poartă într-o călătorie muzicală, acolo unde personajul principal se confruntă cu una dintre cele mai des întâlnite dileme ale vieții, iar versurile „Eu cu ce mă-mbrac?/N-am niciun răspuns/Am tot mall-ul în dulap/Și nu mi-e de-ajuns" conturează enigma celor care se pierd în propriul dulap.

„Am scris piesa cu soțul meu, Edward, și Irina Cupco, când ne-a venit ideea să scriem despre problema mondială a femeilor: hainele! Silviu Mîndroc a ecranizat perfect povestea piesei, iar prietenele mele, Marinela și Nicoleta Bezer, s-au potrivit de minune și îi mulțumesc enorm echipei cu care am lucrat la acest proiect!", povestește artista.

Cleopatra Stratan a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei papușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima", „Pupă-mă", „Eu m-am pierdut", „La ușa mea" și „Dragoste, vă rog" alături de Edward Sanda. Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună „Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire.

Citește și:


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.