Setari Cookie-uri

Ce relație a rămas între Elena Chiriac și Augustin Viziru. Fosta concurentă de la Survivor, declarații neașteptate: E dureros

Elena Chiriac a dat o serie de declarații sincere despre fostul ei coleg de la Ferma, Augustin Viziru, spunând clar care este relația dintre ei la momentul actual, după ce proiectul a ajuns la final și după ce a trecut destul de mult timp de atunci.

Cei mai mari fani ai fostei concurente de la Survivor nu se așteptau la asemenea declarații din partea ei.

Ce a spus Elena Chiriac despre relația cu Augustin Viziru

Elena Chiriac a fost apreciată de mulți, dar și foarte dur criticată din cauza faptului că în cadrul emisiunii Survivor România a dat dovadă de sinceritate la tot pasul. Faptul că spunea lucrurilor pe nume nu doar că nu le-a convenit celor din fața micilor ecrane, dar i-a scos din minți și pe mulți dintre colegii ei care au decis să nu fie alături de ea nici măcar în marea finală, când avea cea mai mare nevoie de susținerea lor.

Tânăra s-a făcut remarcată în cadrul emisiunii Ferma, iar mulți dintre cei care au urmărit-o la Survivor România o știau deja din proiectul anterior. Tot în cadrul concursului menționat, ea l-a cunoscut și pe Augustin Viziru despre care a dar câteva declarații recent, unde a spus și în ce relație a rămas cu acesta, având în vedere că la vremea respectivă se înțelegeau extrem de bine.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.