Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan vrea să îl bage după gratii pe Laurențiu Reghecampf: ”Și-a pierdut mințile”

Anamaria Prodan a ieșit în față cu noi declarații despre fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf, pe care l-a amenințat într-un fel sau altul cu faptul că ar putea face pușcărie pentru toate lucrurile pe care le-a făcut și a scos în evidență faptul că fostul antrenor al Universității Craiova nu mai gândește deloc.

Anamaria Prodan îl vrea după gratii pe Reghe!?

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf durează de câteva luni bune și nu pare că va ajunge la final în viitorul apropiat. Totul a început din ziua în care fostul antrenor a luat decizia de a divorța de femeia alături de care a trăit mai bine de 15 ani și după ce toată lumea a aflat că povestea lor de iubire care din exterior părea una perfectă a ajuns la final. Unii au crezut că se vor împăca, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar Laurențiu Reghecampf este deja cu o altă femeie alături de care un copil.

Impresara a dat o mulțime de declarații în care a vorbit despre femeia cu care a fost înșelată, dar și despre fostul soț, dar niciodată nu a vorbit de rău despre copilul pe care Corina Caciuc și Reghecampf îl au împreună, pentru că este conștientă de faptul că nu are nicio vină. Cel pe care nu îl poate ierta este fostul ei soț care i-a greșit în multe feluri și căruia recent i-a adus niște acuzații foarte grave.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.