Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu, desființată de fani din cauza pozelor editate în exces: ”Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă”

Andreea Tonciu a fost desființată de fani din cauza pozelor pe care le postează pe rețelele sociale și în care, după opinia lor, face abuz de filtre.

Unii sunt de părere că nu face altceva decât să încerce să pară cine nu este, așa că au taxat-o din acest motiv, doar că din păcate pentru ei, ea nu a avut niciun fel de reacție.

Andreea Tonciu, desființată de fanii din mediul online

Andreea Tonciu este genul acela de vedetă care a recunoscut, ori de câte ori a avut ocazia, faptul că își editează pozele pe care le postează în mediul online, astfel încât să arate foarte bine și să fie ea însăși mulțumită de lucrul acesta. De asemenea, fosta asistentă TV a zis clar în primele ediții de la Survivor România că este convinsă de faptul că oamenii vor comenta faptul că a apărut pe micile ecrane fără machiaj și că arată total diferit față de felul în care se prezintă în mediul online.

Citește și:

Nici imaginile ei cele mai recente, de pe Instagram, nu au scăpat de criticile dure ale oamenilor care așteaptă cu nerăbdare să facă un pas greșit, pentru a o trage la răspundere. Unora nu le pasă deloc de faptul că toate cuvintele lor dure ar putea să o rănească pe brunetă, oricât de dură ar părea ea în fața lor.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.