Setari Cookie-uri

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună. Cine a făcut primul pas spre împăcare

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat, după ce în urmă cu câteva săptămâni, fiica lui Petre Roman declara peste tot faptul că de data aceasta frumoase lor poveste de iubire chiar a ajuns la final.

Ei bine, în urmă cu doar câteva ore au apărut împreună în cadrul unei emisiuni TV, unde păreau mai fericiți ca niciodată și unde, de asemenea, au discuta despre împăcarea lor la care nimeni nu mai spera.

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat

Marius Elisei și Oana Roman au avut parte și încă au de o iubire cu năbădăi. Cei doi au crezut că sunt suflete pereche și că nu vor avea motive să se certe vreodată, s-au iubit atât de tare, încât au decis să își întemeieze o familie, iar la scurt timp după aceea a venit pe lume fiica lor. În urmă cu mai bine de un an, aceștia au decis să divorțeze la notar chiar în luna în care întreaga lume sărbătorea iubirea, motiv pentru care fata lor a fost cea care a avut cel mai tare de suferit și nu și-a revenit pentru multă vreme.

Citește și:

De asemenea, la câteva luni după divorț s-au împăcat, pentru că și-au dat seama că viețile lor n-au sens în lipsa celuilalt, iar de atunci și până de curând nu au mai avut niște neînțelegeri atât de mari, încât să ajungă să se despartă.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.