Setari Cookie-uri

Anca Serea a fost nevoită să apeleze la psiholog! Ce a pățit vedeta și cum a reușit să treacă peste momentele grele?

Viața de mămică nu este ușoară, iar Anca Serea simte din plin asta. Vedeta are 6 copii, iar uneori dificultățile o copleșesc. Ea știe când trebuie să ceară ajutor specializat, drept pentru care, în urmă cu ceva timp, a apelat la ajutorul unui psiholog.

Anca Serea este o mămică extrem de ocupată și implicată în creșterea celor 6 copii ai ei. Uneori, dificultățile o copleșesc, însă vedeta știe că este perfect normal să ceară ajutor specializat.

Frumoasa mămică își face griji pentru copiii ei și își dorește, ca orice alt părinte, să își știe familia în deplină siguranță. Anca Serea s-a confruntat cu momente mai puțin plăcute atunci când fiul ei cel mare, David, a ales să plece să studieze în străinătate. Soția lui Adi Sînă a avut foarte multe îngrijorări cu privire la mutarea fiului ei și a simțit să meargă la un psiholog, pentru că gândurile negative nu îi mai dădeau pace.

''El studiază Filosofia la una dintre cele mai cunoscute universități din Olanda, de fapt, una dintre cele mai cunoscute din Europa. A fost alegerea lui, noi l-am încurajat foarte mult, deși el a studiat matematică – informatică. A fost ideea mea să mergem la psiholog, pentru că în vara aceea aproape nu am dormit deloc și aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Anca Serea, potrivit impact.ro.

Citește și:

Anca Serea, o mămică cu multe responsabilități

Programul de zi cu zi al Ancăi Serea este unul agitat, dar vedeta știe cum să își organizeze timpul, astfel încât toată familia ei să fie liniștită, la final de zi.

"Pentru mine este o normalitate. Viața cu șase copii nu este simplă deloc. Aș minți să spun că este simplă, necesită foarte multă organizare. Avem noroc că ei sunt copii foarte cuminți și foarte înțelegători. De multe ori îmi vin în întâmpinare.

Am și un ajutor, am o bonă care mă ajută cu micuța Leah. Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi pentru că fiecare suntem cu treburile lui, cu activitățile lui, cu prioritățile lui. Mămicile sunt cu anumite părți într-o familie, tăticii cu alte părți. Important e să avem un numitor comun”, a declarat Anca Serea pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.