Setari Cookie-uri

Ce așteptări are Monica Odagiu de la un bărbat, după despărțirea de Dan Bittman?

Monica Odagiu a vorbit despre situația ei amoroasă, dar și despre așteptările pe care le are de la bărbatul de lângă ea.

Monica Odagiu este o prezență discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă, iar actrița nu a vrut să dea niciodată prea multe detalii despre fostele sale relații. Vedeta a trăit o poveste de dragoste cu Dan Bittman, însă acum ea este singură și se concentrează pe cariera sa.

„Nu am timp de nimic în perioada asta, însă, dacă ar exista cineva, oricum nu v-aș spune. (râde) Doar mă ştiţi!”, a declarat tânăra în vârstă de 26 de ani, scrie viva.ro.

Întrebată care a fost cea mai lungă relație a sa sau dacă a trăit o poveste de iubire toxică, actrița nu a dorit să răspundă și a evitat să ofere detalii legate de situația ei amoroasă.

„Nu o să intru în detalii, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar ce pot să-ți spun este că în perioada aceasta cariera este cea mai importantă pentru mine”, a mai spus Monica Odagiu.

Citește și:

În ceea ce privește un viitor partener de viață, fosta iubita a lui Dan Bittman știe exact ce își dorește de la bărbatul de lângă ea. Monica Odagiu se așteaptă ca iubitul ei să aibă simțul umorului și să o sprijine necondiționat.

„Ar trebui în primul rând să aibă umor și să-mi fie echipă, să putem să fim, cum îmi place mie să spun, complici. Întotdeauna am spus că, dacă aș găsi un bărbat cu care să mă-nțeleg cum mă înțeleg cu Ana, ar fi perfect!”, a spus vedeta pentru aceeași sursă.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.