Setari Cookie-uri

Axinte, indignat de prețurile de pe litoral! Ce le recomandă actorul românilor care vin în stațiunile de fițe?

Florin Petrescu, cunoscut ca Axinte din Vacanța Mare, și-a arătat indignarea față de scumpirile de pe litoralul românesc. Actorului nu i-a venit să creadă când a văzut nota de plată și le-a făcut câteva recomandări celor care vor să își petreacă sejurul pe litoralul românesc.

Florin Petrescu, actorul cunoscut pentru rolul lui Axinte din Vacanța Mare a avut o reacție nervoasă după ce a văzut prețurile de pe stațiunile de pe litoral. Actorul spune că îi înțelege pe românii care aleg să își petreacă sejurul în Bulgaria sau Grecia.

„Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!

"Nu mai e nimic, parcările goale de la Loft, Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 de lei”, a declarat Florin Petrescu, pentru Fanatik.

Citește și:

Actorul a mai povestit pățania unor prieteni de ai săi, atunci când nota de plata a venit mult mai mult decât se așteptau inițial. Se pare că prietenii lui Axinte au avut de plătit nu mai puțin de 4000 de euro la o terasă din Mamaia.

„Am niște prieteni care au lăsat 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, două sticle de vin. Șampania era 2.000 de euro, nu 200 de euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari…”, a mai declarat ,indignat, actorul.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.