Setari Cookie-uri

Andreea Bălan s-a întors din America Express! Artista a publicat primul mesaj și și-a îmbrățișat fetițele cu mult dor

Andreea Bălan a revenit în România, după participarea la America Express. Vedeta a postat un prim mesaj pe rețelele de socializare și si-a ținut strâns în brațele fetițele, Ella și Clara.

Andreea Bălan a revenit în România și și-a anunțat fanii că s-a întors din America Express. Vedeta are planuri mari pentru zilele următoare, astfel că nu are de gând să stea nicio clipă să se odihnească după experiența trăită în America Latină.

Vedeta a fost extrem de bucuroasă să fie din nou în sânul familiei sale și să își revadă fetițele, Ella și Clara. Cele mici i-au simțit cu siguranță lipsa, mai ales că de ziua vedetei, fiicele ei au sărbătorit-o acasă și i-au trasmis urări emoționante.

Andreea Bălan a publicat câteva fotografii cu ea, dar și cu Ella și Clara și și-a anunțat urmăritorii că din acest weekend o vor putea vedea din nou în concerte.

"Hei dragilor, filmarile la @asiaexpressromania s-au terminat 🥳 Sunt acasă cu @ellamaya.official și Clara în brațe și sunt tare fericită! 👩‍👧‍👧🙏
Abia aștept sa vedeți super aventurile din America Latina pe @antena1_oficial”, a scris Andreea Bălan pe contul ei de Instagram.

Citește și:

Artista le-a mai transmis fanilor că va avea un weekend plin de evenimente, mai ales că i-a fost atât de dor de scenă și de publicul ei.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.