Setari Cookie-uri

Reacția Mirelei Vaida după ce fosta sa asistentă de la Antena 1, Emily Burghelea, a făcut-o falsă și duplicitară

Emily Burghelea a fost provocată de Cătălin Măruță să o descrie în câteva cuvinte pe Mirela Vaida, iar reacția prezentatoarei tv nu a întârziat să apară.

Emily Burghelea a semnat cu ProTv, iar fanii vedetei o pot vedea prezentând emisiunea Vorbește Lumea, alături de Cosmina Păsărin și Majda. Fostă asistentă tv în emisiunea moderată de Mirela Vaida de la Atena 1, Emily Burghelea a plecat cu scandal de la trustul Intact, asta după ce și-a dat demisia în direct și a acuzat-o pe Mirela Vaida să ascunde faptele de violență pe care Viorel i le aplică Vulpiței.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot. Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, spunea Emily Burghelea la „Acces Direct”, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Recent, Emily Burghelea a fost invitată în emisiunea lui Măruță și a fost supusă testului cu sosuri iuți. Vedeta a fost provocată să spună 3 defecte pe care Mirela Vaida le are, iar acesta nu a ezitat să spună că prezentatoarea tv este falsă și duplicitară.

„Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic? Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva. Crezi că se supără pe mine?”, a declarat Emily Burghelea, în emisiunea lui Măruță.

La rândul ei, Mirela Vaida, întrebată ce părere are despre cele spuse de fosta ei colegă, a spus că nu o cunoaște pe Emily Burghelea.

„Nu știu cine e. Pentru mine nu e un subiect”, a fost reacția Mirelei Vaida, pentru FANATIK.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.