Anca Serea nu a fost niciodată în vizită la soacra sa! Ce spune vedeta despre mama soțului ei?

Anca Serea a dezvăluit că nu a fost niciodată în Baia Mare, acolo unde locuiește soacra sa. Deși este căsătorită cu Adi Sînă din 2015, vedeta nu a mers niciodată la casa mamei soțului ei.

Anca Serea le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să plece pentru prima dată la Baia Mare, acolo unde locuiește soacra sa. Vedeta nu a fost niciodată în locul în care a copilărit soțul său, cu atât mai puțin în casa unde soacra sa locuiește.

Deși este căsătorită cu Adi Sînă din 2015, vedeta nu a ajuns niciodată la casa mamei lui Adi Sînă, însă niciodată nu este prea târziu. Vedeta va merge cu copiii ei pentru prima dată în acea zonă a țării, iar Adi Sînă le va arăta împrejurimile.

„De dimineață am plecat împreună cu copiii și cu Adrian. Mergem la Baia Mare. Da, sigur că da! (n.r. – să fie o distanță mai mică între ea și soacră). De ce nu? Este o femeie deosebită.

Am foarte mult respect pentru ea și, da, este un om foarte de treabă, dar, din păcate, distanța este foarte mare și ea ajunge o dată sau de două ori pe an la București, eu cu atât mai puțin în zona aceea.", a mărturisit Anca Serea, la un post TV, scrie Wowbiz.

Citește și:

Vedeta a spus că soțul ei merge des în acele locuri, însă timpul și distanța au făcut-o pe Anca Serea să nu ajungă niciodată, până acum, în casa soacrei sale.

"Adi merge mai des, pentru că are mai multe concerte, dar eu nu am fost până acum, spre exemplu. Adi a decis să ne arate împrejurimile și copiilor locul unde s-a născut”, a adăugat Anca Serea.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri