Setari Cookie-uri

Laura Cosoi, vacanță în Bulgaria! Vedeta nu a crezut niciodată că va alege un astfel de concediu

Laura Cosoi se află cu soțul ei și cu cele 3 fiice ale lor în Bulgaria, la un resort de lux, all inclusive. Vedeta le-a dezvăluit internauților că nu ar fi crezut niciodată că va face această alegere pentru concediul de vară.

Laura Cosoi se află în vacanță în Bulgaria, acolo unde bucură de soare, mare, dar și servicii all-inclusive, menite să îi facă viața de mămică mai ușoară.

Vedeta a postat câteva fotografii din vacanță, pe pagina sa de Instagram, acolo unde le-a povestit internauților că nu ar fi crezut niciodată că va alege un resort all-inclusive din țara vecină, pentru a-și petrece concediul. Iată că lucrurile se schimbă o dată cu apariția copiilor, iar actrița este încântată de alegerea făcută, mai ales că fetițe ei cele mari au parte de multă distracție și voie bună.

„Ne-am hotărât să nu lăsăm vara să treacă fără să mergem la mare, mai mult pentru fete, căci ce vină au ele că eu tot nasc vara! Ce mă amuză este că, dacă mă întrebai acum câțiva ani dacă voi alege pentru vacanță de vară Bulgaria, într-un resort all inclusive, aș fi râs în hohote. Nu că ar fi neapărat ceva greșit în alegerea aceasta, dar mi s-ar fi părut că am mult mai mult de descoperit în lumea asta mare și nu e cazul să mă limitez la o vacanță în vecini. Dar nevoia ne-a făcut să ne adaptăm și să privim vacanțele cu alți ochi, care să «judece» mai puțin”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și:

Vedeta a vrut să evite zborurile lungi, asta pentru că micuța ei s-a născut la sfârșitul lunii iunie, iar un drum lung nu ar fi fost tocmai alegerea potrivită.

„Dat fiind că Lara este mică, am vrut să evităm zborurile pe timp de vară și ne-am orientat repede spre Bulgaria.[...] Până una, altă, ne bucurăm de aerosoli și chicote de copii fericiți că sunt în sfârșit în v a c a n t a”, a încheiat proaspăta mămică.

Laura Cosoi are 3 fetițe, Rita, Vera, iar cea mică, Lara, s-a născut în urmă cu aproximativ o lună.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.