Setari Cookie-uri

La mulți ani, Smiley! Gina Pistol, declarație emoționantă pentru artist. Ce îi lipsește îndrăgitului cântăreț?

Astăzi este ziua lui Smiley, iar îndrăgitul artist împlinește 39 de ani. Vedete de la noi i-au făcut cele mai frumoase urări, însă Gina Pistol i-a făcut o declarație cu totul specială.

Smiley este sărbătoritul zilei, iar îndrăgitul artist împlinește 39 de ani. Iubita sa, Gina Pistol, nu i-a cumpărat încă un cadou, însă i-a făcut cea mai frumoasă mărturisire de dragoste.

Viața lui Smiley s-a schimbat radical de când a devenit tătic, iar micuța Josephine, în vârstă de 1 an și 4 luni, îi aduce împlinirea supremă, astfel că niciun cadou nu este mai prețios decât familia pe care și-a format-o alături de Gina Pistol.

Partenera de viață a artistului a vorbit despre lucrurile care îi aduc fericire în suflet lui Smiley, dar și cât de greu este să îi cumpere un cadou acestuia.

„Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (n.r. cu o a doua sarcină). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil.

Citește și:

Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii. Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el”, a spus Gina Pistol pentru Fanatik.

În ceea ce privește cadoul pentru aniversarea lui Smiley, Gina Pistol spune că aceasta este o treabă foarte dificilă, asta pentru că artistul are tot ce își dorește.

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.

Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, a mai spus Gina Pistol pentru sursa mai sus menționată.

Citește și:

Smiley nu va avea parte de o petrecere de ziua sa, asta pentru că va fi în studio, făcând ceea ce îi place. Totuși, artistul va petrece împreună cu familia și se va bucura de căldura celor dragi.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.