Setari Cookie-uri

Olivia Păunescu se ține departe de bucătărie. Mama ei a învățat-o așa, iar acum tot ea îi aduce mâncare vedetei

Olivia Păunescu apare zilnic la tv și se bucură de admirația celor din jur. Totuși, vedeta a mărturisit că, deși este căsătorită de 3 ani, nu este prietenă cu gospodăria și că mama ei este cea care îi face, în continuare, mâncare.

Olivia Păunescu este una dintre cele mai urmărite prezentatoare de știri, iar delicatețea și voia bună pe care o răspândește o fac să fie admirată de mii de telespectatori. Vedeta este căsătorită de 3 ani, însă, cu toate acestea, ea mărturisește că se ține departe de cratiță și de treburile gospodărești, obicei învățat din copilărie, de la mama ei.

Frumoasa prezentatoare de știri spune că îi place la nebunie mâncarea gătită, în special ciorbele, și că ar mânca acest fel de mâncare la orice oră. Olivia Păunescu merge zilnic la mama ei pentru a-și lua mâncare, asta pentru că cea care i-a dat viață este o gospodină desăvârșiră și îi face toate poftele.

„Îmi place foarte mult mâncarea gătită, iar mama îmi gătește aproape zilnic. Mă duc și iau cu oala de la ea. Stăm foarte aproape. Din punctul meu de vedere, ciorba este pe primul loc în topul preferințelor, îmi place foarte mult orice tip de ciorbă. Mănânc ciorbă dimineața, la prânz și seara dacă s-au putea și consum mâncare gătită. Îmi face tot felul de bunătăți. Am o relație foarte bună cu mama și tot timpul îi spun: Mi-ar fi poftă… Nu cred că se sfârșește ziua și mă sună: Ți-am făcut, vino să iei!”, a povestit Olivia Păunescu, pentru playtech.ro.

Citește și:

Mai mult, vedeta a povestit cum mama ei nu o lăsa nici pe ea, dar nici pe sora ei în bucătărie, pentru a nu le mirosi părul a mâncare.

„Nu mă pricep la gătit, pentru că ea a fost nu pricepută, e puțin spus, și ne-a răsfățat mereu. Nu am stat lângă ea în bucătărie, aveam părul foarte bogat și creț când eram mici și eu, și sora mea și ne dădea afară din bucătărie să nu ne miroasă părul. Și atunci, nestând lângă ea, nu am prins”, a adăugat prezentatoarea de știri.

Olivia Păunescu s-a căsătorit în Dubai

Olivia Păunescu își ține ascunsă viața privată, însă vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ștefan, un om de afaceri prosper, cu 20 de ani mai în vârstă ca ea. În septembrie 2019, cei doi s-au căsătorit civil, iar o lună mai târziu, vedeta și partenerul ei de viață și-au jurat iubire eternă în Dubai, într-un cadru restrâns.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.