Setari Cookie-uri

Denise Rifai, mărturisiri despre relația sa. Cum arată bărbatul ideal pentru îndrăgita prezentatoare tv?

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare tv, iar viața sa personală rămâne, încă, o enigmă. Vedeta iubește și este iubită, însă cine este misteriosul bărbat care îi face inima să tresare?

Denise Rifai este una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete autohtone, iar viața sa privată naște multe curiozități în rândul fanilor. Vedeta știe cum să păstreze discreția și încearcă să își țină ascuns iubitul, până când relația va avansa, în direcția în care își dorește vedeta.

„Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea. Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină.

Citește și:

Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, a spus Denise Rifai, pentru ciao.ro.

Denise Rifai știe exact ce vrea de la viață, dar și de la bărbatul de lângă ea. Vedeta spune că este conștientă de felul în care trebuie să se poarte lângă un bărbat și nu ezită să vorbească despre atitudinea unei femei față de partenerul ei de viață.

„Sunt o femeie foarte iubită și sunt caldă! O femeie trebuie să știe să își împlinească fiecare rol, iar rolul de femeie de lângă un bărbat este acela de a-l sprijini pe el în primul rând, de a-i fi alături, de a forma cuplu cu el, nu de a fi doamna profesoară!

Chiar urăsc tipul ăsta de femeie! O femeie trebuie să știe să stea în spatele bărbatului ei! Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică!”, a mai adăugat prezentatoarea de la KanalD.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.