Setari Cookie-uri

Decizia radicală pe care a luat-o Simona Gherghe în ceea ce privește vacanțele cu copiii! Puține vedete ar face asta!

Simona Gherghe le-a împărtășit fanilor ei decizia pe care a luat-o în legătură cu vacanțele petrecute cu cei doi copii ai ei.

Simona Gherghe este o mamă extrem de dedicată celor doi copii pe care îi are, iar înainte de a fi prezentatoare și om de televiziune, ea este, întâi de toate, părinte. Vedeta pune fericirea copiilor ei pe primul plan și se gândește la cei mici înainte de a lua o decizie în familie.

Astfel, pentru acest sezon estival, Simona Gherghe a horărât, împreună cu soțul ei, că toate vacanțele le vor petrece cu cei mici, pentru că anii trec foarte repede, iar aminitirile pe care ei le creează în vacanțele de familie sunt de neprețuit.

Simona Gheorghe se mulțumește să petreacă cu soțul său, 3 zile, între filmările ce au loc în Turcia, în noul sezon al emisiunii pe care o moderează. În restul timpului, vedeta își dorește să fie lângă copiii ei și să petreacă timp de calitate cu cei mici, pentru că, peste câțiva ani, va veni rândul lor să plece singuri în vacanțe.

Citește și:

"Vara asta am decis ca toate vacanțele să le facem împreună cu copiii. Practic, doar noi doi o să fim plecați numai trei sau patru zile. O să filmez eu începutul de sezon în Istanbul și Răzvan o să vină și o s stea într-o pauză de filmare, trei zile, cu mine.", a mărturisit prezetatoarea tv pe InstaStory.

Mai mult, Simoa Gherghe este de părere că decizia pe care a luat-o este una benefică pentru copii, mai ales că cei mici se dezvoltă cel mai mult în vacanță.

"Mi se pare că e cel mai benfic lucru pentru copii, chiar dacă și noi avem nevoie de timpul nostru, însă am remarcat că cele mai importante salturi, din toate punctele de vedere -mental, emoțional, fizic- se întâmplă în vacanțe, când sunt liberi, când sunt la mare. (...) Vreau să le creăm amintiri, că, de fapt, copiii cu asta rămân.”, le-a mărturisit Simona Gherghe fanilor ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.