Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, cadou inedit din partea iubitului arab. Cum s-a afișat impresara de ziua sa de nume?

Anamaria Prodan și-a găsit, în sfârșit, liniștea, iar de ziua sa de nume a postat o fotografie cu darul inedit primit din partea iubitului ei, doctorul estetician, Ibrahim Ashray.

Anamaria Prodan iubește din nou și nu ezită să le arate și internauților cât de fericită este în brațele noului său iubit, medicul estetician Ibrahim Ashray. Vedeta postează tot mai des fotografii cu bărbatul care a făcut-o să zâmbească din nou, iar recent, Anamaria Prodan s-a lăudat pe social media cu darul primit de ziua sa de nume.

Medicul din Arabia Saudită i-a făcut un cadou prețios impresarei, mai exact un inel cu diamant, pe care Anamaria Prodan îl poartă la degetul de la mâna stângă, așa cum este obiceiul în cazul unei logodne.

„La mulți ani de ziua numelui pentru mine”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, în descrierea imaginii cu inelul.

A post shared by ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Citește și:

Un lucru este cert, Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată și radiază de când este în preajma noului ei partener de viață. Vedeta așteaptă să se oficializeze divorțul de Laurențiu Reghecampf și să se bucure la maxim de noua sa viață.

"Este dintr-o altă lume, o lume foarte sus. Cu niște reguli aparte. [...] Dar, e bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat!

Nu, să știi că mă ia în brațe de fiecare dată pentru că așa este, sunt niște reguli pe care o femeie le impune. Un bărbat, dacă într-adevăr ține la cineva și vrea ceva serios, le înțelege.", a mărturisit Anamaria Prodan, acum ceva timp, pentru as.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.