Setari Cookie-uri

Motivul pentru care David Popovici s-a retras din finala de la 400 metri liber, după ce s-a calificat cu al patrulea timp

David Popovici s-a retras de la finala probei de 400 metri liber, după ce s-a calificat pe locul patru, la Campionatul Mondial de Natație de la Roma.

David Popovici și-a anunțat retragerea din cursa de 400 de metri liber, asta după ce s-a calificat în finală, obținând locul patru ca timp, la Campionatul Mondial de Natație de la Roma.

Mesajul cu privire la retragerea tânărului sportiv a fost publicat pe pagina de Facebook, acolo unde a fost invocată starea de oboseală acumulată în ultima perioadă. Mai mult, echipa lui Popovici spune că înotătorul dorește să se pregătească și să se concentreze mai bine pe următoarele competiții ce vor urma.

„Antrenorul Adrian Rădulescu împreună cu stafful tehnic au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma. Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participarea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

Citește și:

David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”, se precizează în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Popovici, record după record

David Popovici a concurat în premieră la proba de 400 metri liber și s-a calificat în finală, pe locul patru, ca timp. Pe primele trei locuri s-au clasat nemții Henning Muehlleitner (3:46:79) și Lukas Maertens (3:47:38) și elvețianul Antonio Djakovic (3:47:67).

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.