Setari Cookie-uri

Soția lui Silviu Prigoană, apariție sexy la 43 de ani. Ce spune Mihaela Prigoană despre calitățile pe care le are afaceristul

Mihaela Prigoană, soția lui Silviu Prigoană, este o apariție discretă în showbiz, iar partenera de viață a afaceristului își trăiește povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Silviu Prigoană și soția sa, Mihaela, sunt un cuplu discret, iar povestea de dragoste și-o trăiesc departe de ochii presei. Recent, partenera de viață a afaceristului a postat o fotografie inedită cu ea, iar internauții nu au putut să nu remarce cât de bine arată Mihaela Prigoană, la cei 43 de ani pe care îi are.

Cu o rochie midi, având o crăpătură pe un picior, Mihaela Prigoană este o prezență aparte, iar pe chipul tânăr i se citește fericirea și iubirea pe care i-o poartă lui Silviu Prigoană. Femeia care i-a furat iremediabil inima omului de afaceri este de profesie terapeut și a ajuns să practice această meserie dintr-o pură întâmplare.

„Am urmat un seminar de specializare în metoda Dorn, în Germania. Am făcut acest lucru pentru mine, nu pentru a deveni neapărat terapeut, deoarece am rămas cu ceva probleme la coloană în urma sarcinilor şi voiam să cunosc mai bine cum funcţionează şi cum pot să-mi protejez coloana vertebrală şi articulaţiile.

Citește și:

Pe scurt, metoda terapeutică Dorn este o metodă eficientă ce se poate aplica în cazul mai multor afecţiuni ale spatelui, coloanei vertebrale, încheieturilor şi tuturor părţilor corpului care au direct sau indirect legatură cu coloana vertebrală şi cu articulaţiile”, a declarat ea, pentru revistaTaifasuri, acum ceva vreme.

Silviu și Mihaela Prigoană, predestinați să fie împreună

Cei doi s-au cunoscut în 2015, iar în 2016 s-au căsătorit. Mihaela Prigoană a vorbit despre calitățile pe care le are soțul ei, declarând că este un om sufletist și bun, gata să sară în ajutor celor apropiați.

„M-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit. Când îmi trimite mesaje dimineaţa sau seara şi văd că-i pasă în permanenţă de mine, că pune suflet în relaţie şi-mi poartă grija… asta este cea mai mare bucurie (…).
Nu sunt cu Silviu pentru banii lui! Şi mi-aş dori ca oamenii să-i vadă lui Silviu sufletul, aşa cum este el, pentru că el nu merită jigniri, cum a mai primit.

Citește și:

Am văzut lucruri pe care el le face din bunătate şi nu vorbeşte niciodată despre ele, iar eu nu le-am mai văzut la nimeni. Este foarte darnic şi atent cu oamenii din jurul lui. Nu-şi uită niciodată finii şi apropiaţii, întotdeauna le trimite cadouri de Sărbători şi de ziua lor. Atunci când un prieten de-al său s-a aflat la nevoie, aproape să-şi piardă viaţa, Silviu l-a ajutat fără să stea pe gânduri şi l-a salvat. Această faţă a lui mi-ar plăcea să fie văzută”, spunea Mihaela, pentru sursa de mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.