Setari Cookie-uri

George Buhnici, alte declarații scandaloase despre minore: ”O să taie asta la montaj”

De mai mai bine de o lună, toată lumea discută despre gafa pe care George Buhnici a făcut-o la Neversea. În cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri din țară, acesta a făcut o serie de declarații tulburătoare la adresa femeilor care au probleme cu celulita și cu vergeturile, spunând și că el merge la mare pentru a vedea piele, dar nu orice fel de piele, ci una care să se încadreze în standardele sale.

George Buhnici, declarații scandaloase

Mai mult de atât, internauții s-au enervat extrem de tare și pentru faptul că a mărturisit că este un bărbat norocos, pentru faptul că are alături de el o femeie care arată precum o minoră, întorcându-și partenera de viață pe toate părțile în fața camerelor de filmat. La scurt timp după, un val mare de hate s-a abătut asupra sa pe TikTok, unde mii de oameni au avut ceva de comentat în ceea ce privește declarațiile sale din cadrul festivalului.

Mai apoi, la aproximativ două săptămâni de la incident, jurnalistul a făcut un video pe care l-a urcat pe canalul lui de YouTube, unde și-a cerut scuze în fața femeilor pe care le-a jignit. Așa cum era de așteptat, scuzele sale nu au fost privite cu ochi buni, cei mai mulți oameni fiind de părere că ar fi trebuit să facă lucrul acesta mult mai devreme, nu după ce a pierdut numeroase contracte.

Citește și:

Pe internet există, însă, multe filmări în care George Buhnici face afirmații scandaloase legate de minore care au început să iasă la iveală și să fie distribuite pe rețelele sociale de către oameni care nu sunt deloc de acord cu felul în care acesta gândește. De exemplu, într-o discuție pe care acesta o purta în urmă cu câțiva ani cu Marian Andrei, un fost coleg de-ai lui, care prezintă rubrica de tehnologie de la ProTv, „iLikeIT”, el a dat-o în bară, iar internauții nu au ezitat să îl taxeze.

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.