Setari Cookie-uri

Cătălina Ponor, însărcinată pentru prima dată. Fosta gimnastă este în culmea fericirii

Cătălina Ponor este însărcinată pentru prima oară și atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt nerăbdători ca fiul sau fiica lor să vină pe lume și să își ia rolul de părinți în serios.

Nu există fericire mai mare pentru ei decât aceasta și nu au putut să mai păstreze vestea cea mare doar pentru ei și pentru cei apropiați, așa că au împărtășit-o cu toată lumea pe pe social media.

Cătălina Ponor este însărcinată

Cătălina Ponor trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bogdan Jianu, bărbatul care a reușit să îi fure inima și care a făcut-o să se convingă de faptul că este cel alături de care vrea să stea pentru tot restul vieții sale și alături de care vrea să își întemeieze o familie. Cei doi se cunosc de mai bine de 14 ani, dar au doar patru ani de relație, timp în care și-au dat seama că sunt suflete pereche.

Recent, Cătălina Ponor și-a serbat ziua de naștere și cu ocazia acestui moment important din viața sa, vedeta le-a mai dat o veste importantă oamenilor care stau zilnic cu ochii pe ea și anume că va deveni mamă pentru prima dată, fiind de părere că micuțul lor va fi cea mai strălucitoare medalie a lor. Având în vedere că a folosit o inimă albastră, pentru cei mai mulți dintre cei care o îndrăgesc a fost clar că ea fosta gimnastă aduce pe lume un băiețel și s-au bucurat sincer pentru ea.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.