Setari Cookie-uri

Andreea Esca, proprietara unei moșii cu opt case. Cât costă să te cazezi într-una dintre proprietățile prezentatoarei

Andreea Esca este proprietara unei moșii cu opt case, unde oricine se poate caza. De asemenea, multe vedete aleg să se cazeze într-una dintre proprietățile prezentatoarei sau chiar să își sărbătorească ziua de naștere, așa cum a fost și în cazul lui Tudor Chirilă.

Andreea Esca, proprietara a opt case

Andreea Esca și partenerul ei de viață au investit sume impresionante de bani în turism, iar prezentatoarea se poate lăuda acum cu faptul că este proprietara unei moșii cu opt case. Cei doi soți dețin, de fapt, un adevărat muzeu în Mărginimea Sibiului, un loc special unde nu merg doar vedete de la noi din țară sau apropiații lor, ci și oameni din toate colțurile lumii care sunt încântați de felul în care arată casele cu pricina și de felul în care sunt tratați.

Oricine își dorește să petreacă mai multe zile departe de agitația celor mai aglomerate orașe din țară și să se conecteze cu natura poate alege să se cazeze în moșia Andreei Esca și a soțului ei, Alexandre Eram, care este compusă din opt case recondiționate de ei într-un loc special pentru vedeta Pro TV. Mărginimea Sibiului este locul în care tatăl vedetei a copilărit, ceea ce înseamnă că este un loc drag sufletului lor și de aceea s-au și implicat în felul acesta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.