Setari Cookie-uri

Ozana Barabancea, noi detalii despre starea fiului ei după ce a făcut accident de motor

Ozana Barabancea a oferit noi detalii despre starea fiului ei după ce a făcut accident de motor în urma căruia ar fi putut să își piardă viața.

Vedeta s-a speriat extrem de tare, în clipa în care și-a văzut fiul într-o asemenea stare, dar a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru ca recuperarea băiatului ei să fie una ușoară.

Ozana Barabancea, detalii despre starea în care se află fiul ei

Ozana Barabancea a purtat o discuție cu Mirela Vaida, în care printre altele a vorbit și despre perioada în care a simțit că îi fuge pământul de sub picioare și anume ziua în care a aflat că fiul ei a avut un accident de mașină, iar că șansele de supraviețuire erau unele extrem de mici. Vedeta și-a amintit că el avea răni de parcă ar fi fost ars și că era bandajat pe aproximativ 70% din corp și că trebuia să meargă la spital în fiecare zi.

În tot acest timp, Ozana Barabancea nu a putut sta departe de fiul ei. Ea alături de fiica sa și de prietena acestuia îi schimbau bandajele și au făcut-o în liniște, fără ca lumea întreagă să știe prin ce trece familia lor. A preferat să țină totul pentru ea, cel ai probabil, nefiind pregătită să răspundă eventualelor întrebări legate de acest moment greu pentru ea, în care a simțit că își va pierde fiul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.