Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din Capitală. Ce a făcut vedeta cu banii

Bianca Drăgușanu a găsit 21.000 de euro într-un mall din Capitală, în timp ce voia să savureze un croissant cu una dintre prietenele sale

De fapt, din câte a povestit chiar vedeta, se pare că persoana care o însoțea a fost cea care a văzut banii și tot cea care a cerut imediat ajutorul autorităților.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu cu cei 21.000 de euro găsiți în mall

Bianca Drăgușanu a ieșit în Mall Băneasa din Capitală, la primele ore ale dimineții, alături de una dintre prietenele sale. La un moment dat, acestea au decis să se oprească la Paul, pentru a-și cumpăra câte un croissant și o apă, moment în care pe tejgheaua locului respectiv, prietena sa găsit o pungă în care se aflau nici mai mult, nici mai puțin de 21.000 de euro, moment în care a decis să sune la poliție, dar nu înainte de a-i cere divei sfatul cu privirile la ceea ce urma să facă.

După ce a sunat la poliție, și-a dat seama că în punga respectivă se afla și un pașaport, iar întâmplarea a făcut că îl cunoaștea pe omul respectiv. Povestind toate acestea, și-a dat seama că ar putea ca oamenii să nu creadă în spusele sale, dar i-a asigurat că fix așa au stat lucrurile. S-a bucurat că îl cunoaștea pe omul cu pricina, dar având în vedere că oamenii legii fuseseră deja anunțați, acest lucru nu i-a fost de un prea mare ajutor.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.