Setari Cookie-uri

Ana Baniciu, luată în vizor de internauți. Ce au observat aceștia în ultima vreme la artistă

Ana Baniciu a reușit să le atragă atenția urmăritorilor ei din mediul online, dar într-un mod tocmai plăcut, iar sinceri din fire aceștia nu s-au putut abține să nu îi transmită opiniile lor sincere în secțiunea de comentarii.

Astfel, vedeta s-a confruntat cu un val de comentarii dure la adresa ei, din cauza schimbărilor pe care le-a suferit în ultima vreme.

De ce au luat-o fanii în vizor pe fiica lui Mircea Baniciu

Ana Baniciu este una dintre artistele momentului. Vedeta alături de cei de la Dj Project susțin concerte în toată țară, evenimente la care mii de oamenii se adună să îi asculte și să se distreze alături de ei. Toate persoanele publice știu faptul că succesul vine la pachet și cu o serie de sacrificii, dar și asumări. Ei bine, Ana Baniciu nu este lăsată să se bucure liniștită de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Mulți dintre cei care o urmăresc pe artistă în viața de zi cu zi nu stau cu ochii pe ea doar de dragul de a vedea ce a mai postat, pe unde mai susține concerte sau pur și simplu ce mai are de zis, ci pentru a o prinde pe picior greșit și pentru a o critica. Cele care au intrat în atenția oamenilor, în ultimele câteva zile, au fost imaginile pe care fiica lui Mircea Baniciu le-a publica pe internet. A fost o vreme în care oamenii apreciau la blondină tocmai naturelețea, iar de data aceasta s-au legat chiar de acest aspect și de faptul că a exagerat cu operațiile estetice.

Citește și:

Citește continuare pe 9am.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.